Magento

De ontwikkeling van een Magento webshop uitbesteden, de Magento webshop zelf opzetten, professionele hulp en asistentie nodig? Te weinig bezoekers of te weinig verkopen? Ik help u graag met het starten of het professionaliseren van uw webshop.

Ik breng helder in kaart wat u moet weten en doen om online succesvol te zijn. Tijdens het gehele proces zal ik u persoonlijk ondersteunen. Met oog voor specifieke functionele wensen leg ik de basis voor succesvolle online verkoop.

Magento webshop software

Magento is momenteel het meest aantrekkelijke pakket voor e-commerce ondernemers, althans, dat vind ik en met mij zo een 70% van de wereldwijde e-commerce markt. Magento biedt verschillende pakketten, een gratis (meestgebruikte) community editie, de betaalde Enterprise editie en het GO pakket (maandelijkse afdracht). Er zijn genoeg alternatieven, alleen geen enkele is zo ontzettend groot, en het is ook open source e-commerce software. Dit maakt het zo dat er een enorme achterban is die gratis of (verhoudingsgewijs) goedkope extensies ontwikkeld.

Dit alles resulteert in dat, wat de community nodig heeft of wenst, maar één keer ontwikkeld hoeft te worden. Er zijn voor deze webshopsoftware ook honderden templates beschikbaar. Hierdoor is er dus de mogelijkheid om voordelig een ontwerp aan te kopen, door deze aan te (laten) passen kunt u voor weinig geld en binnen een zeer korte tijd een relatief unieke webshop hebben.

Naast de grote hoeveelheid aan extensies, geeft deze software ook nog eens ontzettend veel vrijheid. Dit resulteert in vrijwel ongelimiteerde mogelijkheden in de ontwikkeling en de uiteindelijke webshop. Of u nu een eigen webshop laat maken helemaal custum made, of u gebruikt een bestaand template welke aangepast wordt, Magento wordt al heel snel uw eigen webshop.