Redesign

“Ik heb al een website. Kan de inhoud van mijn oude website hergebruikt worden?”

Natuurlijk kan dat!

Wij maken voor de nieuwe responsive website zoveel mogelijk gebruik van de reeds bestaande inhoud, zoals teksten en grafische elementen, van de verouderde website.

Het spreekt vanzelf dat jouw nieuwe website past bij de huisstijl van je bedrijf.


Responsive Webdesign

Het ideaalplaatje voor een moderne website is de gehele oude website te vervangen door een nieuwe, duurzame, responsive website. Een responsive website gaat het beste om met de restricties van veel mobiele gebruikers: kleine schermpjes, langzame processors en trage internetverbindingen.

Voordelen

Een schone lei. Een responsive Web Design betekent een nieuw begin. Het biedt de kans om de website te baseren op een doordachte content strategie en een schone code-base zonder de ballast van verouderde technologie.

Breder bereikJe kunt de website werkelijk mobile-first en content first ontwikkelen en door middel van progressive enhancement een veel breder spectrum aan mobiele apparaten bedienen.

Prestaties. Bij een schone, mobile-first aanpak kunnen de ontwikkelaars de prestaties van de website vanaf het begin optimaliseren voor snelheid. Dit heeft grote voordelen voor de gebruikerservaring van alle denkbare bezoekers en daarmee voor de conversie van de website.

Allesomvattend. Een responsive website biedt een optimale gebruikerservaring aan alle typen bezoekers. Van de kleinste smartphones en wearable gadgets tot de grootste Smart-TV’s. Het is een alles-in-een oplossing met alle voordelen van dien.

Duurzaam. Een schone start met een responsive website biedt de gelegenheid om te ontwikkelen volgens de juiste wensen en principes. De website past zich moeiteloos aan, is eenvoudig uit te breiden met nieuwe functies, is simpel aan te passen en je hoeft nooit meer een ingrijpend re-design te doen met alle kosten en risico’s van dien.


Benieuwd wat het kost? Vraag nu een offerte aan voor jouw nieuwe website.