123 456 7899 info@jouwsitenaam.nl

Modern Responsive Webdesign

Modern Responsive Webdesign – hét online vistekaartje van een onderneming

Responsive Design„Zelfs websites worden oud met de tijd!“

Als website-exploitant moet je dit nooit uit het oog verliezen. Er is niet alleen een eindeloze variëteit aan verschillende apparaten die kunnen worden gebruikt om naar websites te kijken, maar ook de gebruikte technologieën verouderen. Het kan zelfs een veiligheidsrisico worden. Zelfs wat vorig jaar innovatief en trendy was, is vandaag niet meer up-to-date en vaak niet langer veilig.

 

Mede vanwege de constante updates van de WordPress community heb ik besloten om WordPress te gebruiken.

Online visitekaartje

Geen enkel bedrijf kan de dag van vandaag nog zonder een eigen website. Een  moderne en full responsive website is hét online vistekaartje van een onderneming. Met een kleine investering lever ik jou een prachtig webdesign waar je voorlopig voort mee kan, in tegenstelling tot vele andere marketing methodes bent je met een webcreatie van WBS klaar voor de toekomst!

Ik ben een zeer gedreven webdesign specialist, gespecialiseerd in het ontwikkelen van CMS (content management systeem) websites in WordPress. Met WordPress kunt je op een makkelijke manier alles zelfstandig bijhouden. Onderhoud door een externe partij is meestal overbodig omdat je de informatie op je site zelf kunt wijzigen. Nieuwe foto’s toevoegen, een artikel voor jouw blog schrijven of een extra pagina aanmaken……

Ik houdt mij constant op de hoogte van de laatste trends op het gebied van webdesign. Ik lever uitsluitend wordpress responsive websites, zodat jouw website ook goed zichtbaar is op tablets en smartphones.

Een website laten ontwerpen is bij mij een website met het oog op de toekomst!