123 456 7899 info@jouwsitenaam.nl

SEO optimering

SEO optimering laat jouw website gratis vinden

Bij het maken van jouw website, zorg ik ervoor dat jouw website snel en gemakkelijk kan worden gevonden op het World Wide Web.

De sleutel tot succes is zoekmachine-optimalisatie, ook wel SEO genoemd. Voor een goede SEO is optimalisatie op de pagina de basis.

Om uw zelf gepubliceerde bijdragen in de toekomst te kunnen optimaliseren, lever ik uw website met een speciaal hulpmiddel (plug-in) voor zoekmachine-optimalisatie uit. Deze SEO-plug-in werkt met een verkeerslichtsysteem. Groen is goed, bij rood lijkt de SEO niet te passen.

Zoekmachine optimalisatie met deze tool kan zo eenvoudig, ook door “ website-gebruikers“ uitgevoerd worden!

OnPage-optimalisatie:

OnPage optimalisatie is een belangrijk bestanddeel van de zoekmachineoptimalisatie (SEO), dat zich voornamelijk bezighoudt met maatregelen die direct invloed hebben op de website. De OnPage optimalisering komt altijd vóór een OffPage optimalisatie en moet een stabiele basis aan de website geven.

Men onderscheidt bij OnPage optimalisatie de onderdelen voor documenten, domein en server. Naargelang op welk onderdeel men zich concentreert, variëren de aanpassingsmogelijkheden naar complexiteit en effectiviteit voor de complete website.

De optimalisatiemethoden kunnen van zowel technische, inhoudelijke als van structurele aard zijn

Alleen wanneer dit goed geïmplementeerd is, is het de moeite waard om voor de off-page optimalisatie te zorgen. Het gebied van de optimalisatie van één pagina is zeer technisch, waarvoor een ervaren webontwikkelaar vereist is. Maar ook na een goede programmering moeten de bijdragen en zijden SEO worden geoptimaliseerd.

Off-Page optimalisatie

Anders dan OnPage zoekmachine optimalisatie gaat het bij OffPage optimalisatie over externe factoren. Althans, over factoren die niet volledig betrekking hebben op de website zelf.

De OffPage SEO bestaat voornamelijk uit het creëren van links op andere relevante websites en of eigen webpagina’s naar de website / webpagina die geoptimaliseerd moet worden.

Doel de OffPage SEO is om hoger in de zoekresultaten van de zoekmachines zoals bijvoorbeeld Google of Bing te komen. Vooral Google meet de populariteit van de website af aan de hand van de inkomende links. OffPage SEO zoekmachine optimalisatie is dé manier om bezoekers te trekken via andere kanalen zonder dat hiervoor extra betaald moet worden.

Kwaliteit is altijd belangrijker dan kwantiteit!

Ik adviseer;

„koop nooit links en laat geen links achter op websites die geen meerwaarde bieden of geen relevante bezoekers zal bereiken. Dit is eerder schadelijk dan bevorderlijk voor de vindbaarheid van de website.“